Aviv Travel

Aviv Travel utazási irodaKöszöntjük kedves olvasó, kedves utazó!

Elsőként engedje meg, hogy az alapítók nevében bemutassuk Önöknek utazási irodánkat – az AVIV Travel-t, mely a Budapesti Zsidó Hitközség hivatalos partnere és utaztatója.

Utazási irodánkat azzal a szándékkal alapítottuk, hogy az igen telített utaztatási piac be nem töltött részét – a zsidó kulturális örökség és a zsidó vallási helyek bemutatásával – kitöltsük. Elsősorban a hazai és a külföldön élő zsidó vallási-közösség utaztatásában szeretnénk jelentős szerepet vállalni.

Mit kínálunk?

  • A zsidó kultúra és a vallás helyeinek bemutatása Magyarországon
  • Repülőjegyek teljeskörű ügyintézése
  • Kedvezményes kulturális és vallási utazások szervezése Izraelbe
  • Izraelbe történő szabadidõs és üzleti utak szervezése
  • Belföldi üdülések szervezése
  • Kulturális események szervezése
  • Jegyiroda
  • Utasbiztosítás

Cégünk saját szervezésű utazásain kívül megbízható belföldi és nemzetközi utazásszervezők garantált útjait is értékesíti.

Üzleti filozófiánk legfontosabb pontja az utazó kényelmének szolgálata.

Kiemelt fontosságú számunkra a belföldi turizmus. Szívesen látunk minden külföldit, aki szeretne megismerkedni Magyarország kulturális örökségével, ezen belül is a zsidó hagyományokkal, kultúrával, vallással.

Cégünk komoly tapasztalatokkal rendelkezik a Zsidó Nyári Fesztivál rendezvénysorozatára érkező művészek és turisták fogadásában és személyre szabott igényeik szerinti kiszolgálásában, turista programcsomagok összeállításában.

Cégünk nemcsak utazásszervezéssel foglalkozik, mi árusítjuk a Dohány utcai Zsinagóga és a Zsidó Múzeum belépőjegyeit. Természetesen az utazók kívánságára szakképzett idegenvezetőket és idegen nyelvet beszélő gépjárművezetőket is biztosítunk, hogy vendégeink minél jobban érezzék magukat Magyarországon

Kedves lehetséges partnerünk!
Javasoljuk, hogy próbálja ki a csapatunkat. Ha ezt megtette, akkor biztosak vagyunk abban, hogy rövidesen Önt is állandó partnereink között üdvözölhetjük.

Irodánk AJI Kártya elfogadó hely.

Dr. Vadas Vera Az AVIV Travel iroda alapítója

Adatok/ Információk:
Cégnév: Aviv Travel Trade 2000 Kft.
Cím: 1072 Budapest Akácfa u.47.
Bank neve: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Bankszámlaszám:10400126-01210075-00000000
Adószám: 12841756-2-42
Engedélyszám: U-000247